Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Nieuw in WhatsApp: stuur 30 foto's of video's tegelijk

Auteur: iCreate
0 reacties
WhatsApp Logo


Lees verder na de advertentie

Gisteren is er een nieuwe update voor WhatsApp uitgekomen (versie 2.17.1) waarin het mogelijk is om dertig foto’s en filmpjes tegelijk te verzenden. Voorheen waren dit er ‘maar’ tien. Het verzenden van meer media is echter niet het enige dat nieuw is in de app. Je kunt nu ook offline berichten versturen en gemakkelijk je opslagruimte beheren door inhoud van chats te wissen. Wij leggen je in dit artikel uit hoe je gebruikmaakt van de nieuwe functies!

Dertig foto’s of video’s

Wil je je vrienden en familie op de hoogte houden van bijvoorbeeld je wintersportvakantie? Stuur dan in een keer de dertig mooiste foto’s en filmpjes die jij tijdens het skiën of snowboarden gemaakt hebt.

Kies het gesprek waarin je de media wilt verzenden en druk op het plusje naast de tekstbalk. Ga vervolgens naar ‘Foto- en videobibliotheek’. Tik eerst op een foto of video en tik dan nogmaals linksonder op het plusje. Kies nu de overige foto’s en filmpjes die je wilt versturen.WhatsApp filmpjes foto's versturen

Chats wissen

Sinds de update kun je ook gemakkelijker inhoud van chats wissen. Ga in WhatsApp naar ‘Instellingen>Data- en opslaggebruik>Opslag in gebruik’. Je ziet nu een overzicht van al je gesprekken en de grootte hiervan. Als je op individuele chats klikt, zie je onderaan de optie ‘Wis chat’. Wanneer je hier op tikt kun je onderdelen, bijvoorbeeld tekst en afbeeldingen, in het gesprek wissen. Vooral als je weinig beschikbare opslag op je telefoon hebt, is dit een heel nuttige functie.WhatsApp inhoud gesprek wissen

Offline berichten verzenden


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Voorheen was het niet mogelijk om in de app berichten offline te versturen. In de nieuwe versie van WhatsApp kan dit wel. De berichten die je offline hebt verzonden worden in een wachtrij gezet. Wanneer je weer online bent worden deze verstuurd. Handig als je over je bundel bent en toch berichten wilt verzenden!