Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

iPad voor beginners 2016 – iOS 9 editie

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad voor beginners 2016 - iOS 9 editie


Lees verder na de advertentie

Of je nu een iPad mini, iPad Air of iPad Pro hebt: op al deze iPads draait het besturingssysteem iOS 9. iOS 9 staat bol van allerlei gave nieuwigheden, maar één ding is Apple vergeten: een goede handleiding. Daarom heeft iCreate iPad voor beginners 2016 geschreven, een speciale uitgave met talloze praktische tips en workshops. Handig voor beginners, maar stiekem ook voor gevorderden. Zo leer je je iPad pas echt goed kennen.

Je iPad instellen

Wij helpen je om je iPad zo optimaal mogelijk in te stellen, zodat je straks meteen goed aan de slag kunt met je tablet. Je leert alles over  je Apple ID, het synchroniseren van allerlei typen media met iTunes, het werken in iCloud en het beveiligen van je iPad.

Aan de slag met de beste apps

Een iPad die nieuw uit de verpakking komt, is geleverd met heel veel nuttige functies en standaard apps. Hoe deze programma’s werken, leggen we je uit met onze handige workshops. Dan weet je straks alles over bijvoorbeeld Mail, Safari en Siri. Snap je de basis, stoom dan gelijk door naar de geavanceerdere opties van de iPad. Zoals de iCloud-fotobibliotheek, video’s streamen via AirPlay, en lezen met iBooks. Ten slotte geeft Apple je nog wat apps cadeau: het zijn deze programma’s die van de iPad een uitstekende vervanger voor je bureaucomputer maken. Over deze apps vertellen we je graag meer.

De iPad voor Beginners 2016 is nu te koop in de winkel en in onze webshop.


kooptip